ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΡΜΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Ο Γιώργος Ντούρμας γεννήθηκε το 1967 και κατάγεται από τη Στενή Ευβοίας.

Είναι λέκτορας του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος διδακτορικού στα Πληροφοριακά Συστήματα από το αντίστοιχο τμήμα. Διαθέτει επίσης μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων και μεταπτυχιακό στη Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.). Eισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1984 και αποφοίτησε το 1988 με το βαθμό του Μάχιμου Σημαιοφόρου. Υπηρέτησε σε πλοία και επιτελεία του Αρχηγείου Στόλου και διετέλεσε διοικητής στη Χίο επί 6 συναπτά έτη. Το 2009 αποχώρησε από το Πολεμικό Ναυτικό κατόπιν αιτήσεώς του με το βαθμό του Πλοιάρχου.

Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα τεχνολογίας οπλικών συστημάτων (ΗΠΑ,1994), στρατιωτικής διπλωματίας και ειρηνευτικών επιχειρήσεων (Μ.Βρετανία 2001, 2002). Διετέλεσε αξιολογητής οπλικών συστημάτων, εκπαιδευτής τακτικής και έχει διδάξει σε σχολές εξειδίκευσης αξιωματικών και υπαξιωματικών του Π.Ν.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης και της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το 2010 επελέγη ως διεθνής εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την αξιολόγηση ερευνητικών προγραμμάτων στις νέες τεχνολογίες των θαλάσσιων μεταφορών.

Έχει συγγράψει δύο βιβλία και δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με θέμα την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στη διοίκηση.

Χόμπυ του είναι η ιστιοπλοΐα, άθλημα στο οποίο έχει λάβει διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες με την ιστιοπλοϊκή ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού.

Είναι εθελοντής αιμοδότης και δωρητής οργάνων μέσω του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ 2018