Ο Σπύρος Μανέτας από το Αγρόκτημα "Σπύρος και Νικολέττα", θα μας δείξει με μεράκι, πως φτιάχνεται το παραδοσιακό τυροζούλι, το οποίο θα μπορείτε μετά από αυτό το εργαστήριο να παρασκευάζεται όλοι στο σπίτι σας, αν έχετε ή αν προμηθευτείτε αιγοπρόβειο γάλα.
Τρώγεται και ξερό, αλλά και φρέσκο είναι πεντανόστιμο.
Θα το δοκιμάσετε στο Σκουντερι και θα με θυμηθείτε!
Ξερό ταιριάζει υπέροχα με ζυμαρικά.
Ο Σπύρος θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας. Θα μάθουμε πόσο και πώς διατηρείται, θα μάθουμε ακόμη αν μπορούμε να το αρωματίσουμε με βότανα ή καρυκεύματα και πολλά πολλά ακόμη, μικρά και μεγάλα μυστικά θα μοιραστεί με χαρά μαζί μας, μέσα από την εμπειρία και τη γνώση του. — μαζί με Nikoletta Spyridou Manetas Spiros.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.