Τρίτη 26 Ιουλίου 2011
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011
Ιδρύθηκε «Εκπολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μαυρόπουλου» Διρφύων Μεσσαπίων
Με την απόφαση 597/2010 του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, ιδρύθηκε ο Εκπολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μαυρόπουλου.
Με την ίδρυση του συλλόγου αρχίζει να εκπληρώνεται μια χρόνια ανάγκη των κατοίκων του χωριού να αναπτυχθεί μια κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική δραστηριότητα που θα συσπειρώσει τους νέους –και όχι μόνο- του χωριού και θα συμβάλει στην άνοδο του πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδου ζωής.
Το Σχολείο του Μαυρόπουλου όπως είναι σήμερα |
Το σχολείο έχει να λειτουργήσει εδώ και 18 χρόνια περίπου είναι 60 τ.μ. και διαθέτει αύλειο χώρο ένα περίπου στρέμμα και αν μείνει χωρίς φροντίδα, κινδυνεύει να καταρρεύσει.
«Δεν αντέχαμε να το βλέπουμε σε τέτοια χάλια. Η ευαισθησία και η αγάπη μας, μας οδήγησαν στην ίδρυση του συλλόγου, με πρώτο μέλημά μας να γίνει (το σχολείο) ένα πολιτιστικό-πνευματικό κέντρο στο χωριό μας όπως του αρμόζει»
«Ευελπιστούμε ο σύλλογός μας να γίνει το σημείο αναφοράς όλων των κατοίκων για κάθε πολιτιστική και κοινωνική εκδήλωση. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε και να προβάλουμε κάθε τι αξιόλογο του χωριού μας.
Ο Γραμματέας Κουβρούκης Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος Μπασινάς Γιώργος, το Μέλος Μπασινά-Κοκάλα Ελένη, ο Πρόεδρος Ντούρμας Χαράλαμπος, το Μέλος Λιάσκου Ευαγγελία και ο Β΄ Γραμματέας Λιάσκος Ιωάννης |
Ντούρμας Χαράλαμπος Πρόεδρος
Ο Ταμίας Κικίδης Γιώργος |
Κουβρούκης Δημήτριος Γραμματέας
Λιάσκος Ιωάννης Β΄ Γραμματέας
Κικίδης Γεώργιος Ταμίας
Λιάσκου Ευαγγελία Μέλος
Μπασινά-Κοκάλα Ελένη Μέλος
Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011
Σχετικά με τα Γυμνάσια Στενής και Μακρυκάπας.
Σε ιστολόγια της περιοχής διαβάσαμε ότι ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων δήλωσε ότι πιθανόν τα Γυμνάσια Στενής και Μακρυκάπας δεν θα κλείσουν.
Σας παραθέτουμε απόσπασμα από την ανάρτηση των ιστολογίων
«Όσον αφορά τα Γυμνάσια ο Δήμαρχος κος Μπουροδήμος στη χθεσινή ανοιχτή συνεδρίαση ανέφερε ότι δεν θα κλείσουν μάλλον τα Γυμνάσια Στενής και Μακρυκάπας, τουλάχιστον απ' όσα του ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας κα Χριστοφιλοπούλου.»
Η αλήθεια είναι πως πράγματι πιθανόν να μην κλείσουν τα Γυμνάσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρε πίσω την απόφαση το Υπουργείο, αλλά απλά πρόκειται περί αναβολής εφαρμογής του νόμου για ένα χρόνο, όπως έγραψαν τα Διρφυακά Νέα στο φύλλο 164 (Μάιος 2011). Δηλαδή τρεις μήνες νωρίτερα.
Παραθέτουμε το απόσπασμα από το άρθρο.
«Τελικά με νεότερη απόφαση του Υπουργείου, το Γυμνάσιο Μακρυκάπας θα πάει στα Ψαχνά και το Γυμνάσιο Στενής στους Καθενούς. Όμως οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται σε επίπεδο επαφών με πολιτικά πρόσωπα και υπηρεσιακούς παράγοντες, έχοντας πάρει μέχρι τώρα πενιχρές υποσχέσεις από την Υφυπουργό κ Χριστοφιλοπούλου περί αναβολής για ένα χρόνο των συγκεκριμένων συγχωνεύσεων»
Σάββατο 16 Ιουλίου 2011
Λειτουργήθηκε το εξωκλήσι των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίτης στην Άνω Στενή
Στις 15-7-2011 λειτουργήθηκε το εξωκλήσι των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίτης, που βρίσκεται στη μαγευτική τοποθεσία «Στατόρι» στην Άνω Στενή
Την παραμονή (14-7) τελέστηκε εσπερινός και ανήμερα (15-7) τελέστηκε Θεία Λειτουργία όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος και οι ιερείς Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (Άνω Στενή), Γεώργιος Τσουνής (Κάτω Στενή),Βασίλειος Ντελέκος (Γλυφάδα), Κωνσταντίνος Σίδερης (Αμφιθέα), Νικόλαος Κατσικαντάμης (Πάλιουρας) και ο Διάκονος Μεθόδιος.
Οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Κηρύκου, Αγίου Παντελεήμονος, Αγίας Παρασκευής, Αγίας Μαρίνας και λοιπών Αγίων, που είχε παραλάβει από την Μονή Μακρυμάλλη ο Πρωτοπρεσβύτερος εφημέριος Άνω Στενής Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου και που ο ίδιος θα τα επιστρέψει στη Μονή
Έλαβε χώρα αρτοκλασία που είχαν προσφέρει η εκκλησία, η Ελένη Παπακωνσταντίνου και η Χριστίνα Γιαννούκου, η οικογένεια Νίκου και Σοφίας Γιαλού και η οικογένεια Αθανασίου και Μαρίας Μπασινά
Ο Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος πολύ ενθουσιασμένος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την εκκλησία, την οργάνωση, το πλήθος των πιστών που προσήλθαν και το φυσικό περιβάλλον.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού της Άνω Στενής προσέφερε γεύμα στο κέντρο ¨ΚΙΣΣΟΣ¨ στον Μητροπολίτη, τους ιερείς, τους ψάλτες και επιτρόπους.
Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011
Εορτή της Συνάξεως του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.
Στις 12 και13 Ιουλίου, στην Κάτω Στενή, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ταξιαρχών, τελέστηκε εσπερινός και Θεία Λειτουργία αντίστοιχα, εορτάζοντας την σύναξη του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.
Η ιερά αυτή εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο εδώ και μια πενταετία και έχει θεσπισθεί από τον εφημέριο της Κάτω Στενής π. Γεώργιο Τσουνή. Και κάθε φορά φιλοξενείται Ιερά Εικόνα ή Ιερά Λείψανα.Αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε η εικόνα της Παναγίας Χιλιαδούς η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μακρυμάλλη.
Την παραμονή 12 Ιουνίου τελέστηκε εσπερινός όπου χοροστάτησαν οι:
Γεώργιος Τσουνής (Κάτω Στενή)
Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (Άνω Στενή)
Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος (Άγιος Ταξιάρχης Χαλκίδος)
Χρυσοβαλάντης Φιλντίσης (Άγιος Ταξιάρχης Χαλκίδος)
Κετσετζής Ιωάννης (Καθενοί)
Σίδερης Κωνσταντίνος (Αμφιθέα)
Βασίλειος Μπισμπιρούλας (Πούρνος)
Χριστόδουλος Μάνιας (Άγιος Νεκτάριος Χαλκίδος)
Και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μακρυμάλλη π. Ιάκωβος, ο οποίος συνόδευε και την Αγία Εικόνα.
Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και στη συνέχεις, με το πέρας του εσπερινού σερβιρίστηκε στους πιστούς ευλογημένο φαγητό (κρέας με μανέστρα)
Την επομένη μέρα 13 Ιουλίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία.
Ο εφημέριος της Κάτω Στενής Γεώργιος Τσουνής ευχαριστεί θερμά τους ιερείς, τους ψάλτες, τους επιτρόπους, όσους πρόσφεραν κρέας και ότι άλλο χρειάστηκε για την Παρασκευή του φαγητού, αυτούς που μαγείρεψαν το φαγητό, καθώς και όλους τους πιστούς που στα τελευταία πέντε χρόνια που έχει καθιερωθεί αυτή η θρησκευτική εκδήλωση είναι πάντα παρόντες δείχνοντας έτσι το βαθύ θρησκευτικό συναίσθημα που τους διακατέχει και την αγάπη τους για την εκκλησία.
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011
Στην τρίτη θέση η Στενή Ευβοίας στις βροχοπτώσεις.
Το πρώτο εξάμηνο του 2011, δηλαδή από 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιουνίου, στη Στενή το ύψος των βροχοπτώσεων ανήλθε στα 1193,2 χιλιοστά, φτάνοντας έτσι στην 3η θέση στην Ελλάδα, σε ότι αφορά το ύψος των βροχοπτώσεων
Αναλυτικά οι δέκα περιοχές της χώρας με τις μεγαλύτερες βροχοπτώσεις.
Ζαγορά Πηλίου 1223
Στενή Ευβοίας 1193,2
Μαύρο λιθάρι Φωκίδος 797,8
Ανώγεια 781,2Τζερμιάδων (Λασίθι) 747,8
Περτούλι Τρικάλων 730,2
Ανδρίτσαινα 727,4
Παραμυθιά Θεσπρωτίας 723,4
Θεοδωριανά Άρτας 690
Τρίτη 12 Ιουλίου 2011
Καθυστερήσεις στο έργο αξιοποίησης του Αθλητικού Ξενώνα Στενής
Στις 21/06/2011 ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Ντούρμας κατέθεσε έγγραφο με το οποίο ζητά από τη δημοτική αρχή να του γνωστοποιήσει τις εξελίξεις για το έργο της εκμίσθωσης του Αθλητικού ξενώνα Στενής.
Η απάντηση της δημοτικής αρχή είναι ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται στο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος νομιμότητας της απόφασης κατακύρωσης του διαγωνισμού στον κο Λεοντή. Στο έγγραφο του ο δήμος αναφέρει ότι η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην προσφυγή του κου Καμαριώτη στην αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η οποία όμως και αυτή δεν έχει ακόμη συσταθεί επίσημα λόγω καθυστερήσεων στην εφαρμογή του Ν. 3852/20110 (Πρόγραμμα Καλλικράτης).
Θα περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις για το θέμα και θα επανέλθουμε εάν προκύψουν νεώτερα.
Άρχίσε η συγκομιδή τσαγιού.
Από τις 10 Ιουλίου επιτρέπεται η συγκομιδή τσαγιού από την περιοχή της Δίρφυς.
Όσοι θέλετε να μαζέψετε το τσάι της χρονιάς σας σπεύσατε όσο πιο σύντομα γίνεται, πριν εξαπολύσουν τα συνεργεία τους οι έμποροι και δεν μείνει ούτε φυλλαράκι.....
Κυριακή 10 Ιουλίου 2011
Το νερό στον έλεγχο της κοινωνίας
Υπάρχουν αποφάσεις που ενώ φαίνονται άνευ ή μικρής σημασίας, στην πραγματικότητα, έχουν πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας. Μια τέτοια, είναι και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νερό και τις γεωτρήσεις.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ 150559, ΦΕΚ 1440 της 16-6-2011, μέχρι 31/12/2011, όλα τα άτομα και οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση νερού για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να καταθέσουν δικαιολογητικά για να πάρουν άδεια για υφιστάμενη χρήση νερού (http://www.economist.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8319:-3112-3062011-&catid=7:agriculture-and-forestry&Itemid=31). Αν δεν κάνουν
αίτηση, η υδροληψία θεωρείται αυτοδικαίως παράνομη και οι αρμόδιες
αρχές προχωρούν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης και στην καταστροφή της
γεώτρησης!!!
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011
Παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο η έκθεση: «Τοιχογραφίες από τη Στενή Ευβοίας: η επιστροφή»
Από 17 Μαΐου λειτουργεί στο Βυζαντινό Μουσείο η περιοδική έκθεση «Τοιχογραφίες από την Παλαιοπαναγιά Ευβοίας: η επιστροφή».
Η έκθεση ενώ ήταν να τελειώσει 30 Ιουνίου παρατείνεται τελικά μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.
Ώρες Λειτουργίας: Τρ.-Κυρ. 8.30 π.μ. - 3 μ.μ.
Εισιτήρια: Γεν. είσοδος: 4 € Μειωμένο: 2 €
Δωρεάν: κάτω των 18 ετών...
Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011
Επαγγέλματα στην Άνω Στενή, προπολεμικά
Του Γιάννη Γιαννούκου
Τα επαγγέλματα που αναφέρουμε είναι αυτά που μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε και που λειτούργησαν στην Άνω Στενή πριν από τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, δηλαδή μέχρι το 1940-41.
Μερικά απ΄ αυτά συνέχισαν τη λειτουργία τους και για κάποια χρόνια μετά.
Μπακάλικα
Μπακάλικα διατηρούσαν οι:
• Βασιλείου Σπύρος (Μομότας), εκεί που σήμερα είναι ιδιοκτησία Ασημένιας Παπαγεωργίου.
• Θωμάς Ιωάννης, που είχε παντρευτεί την Μαρία Παλαιολόγου (Κούμπω) της οποίας ήταν το κτίριο στο οποίο άνοιξε το μαγαζί ο Θωμάς, ο οποίος ήταν σύζυγος της και ήταν εκεί σώγαμπρος. Σήμερα ιδιοκτησία του Ηλία και Ιωάννας Μεργού (Στην πλατεία).
• Λέων Ιωάννης (Καλιάφας). Ιδιοκτησία Μπεληγιάννη Νικολάου (Κάκης) (εγγονός).
• Μαστρογιάννης Γεώργιος (Φούτρας). Ιδιοκτησία Μαστρογιάννη Αναστασίου (γιος).
Καφενεία
• Βασιλείου Νικόλαος (Κατσαρός). Κοντά στην εκκλησία. Ιδιοκτησία Βασιλείου Νικολάου (εγγονός).
• Ντούρμας Αριστείδης (Αριστδάνας). Ιδιοκτησία Μαρίας Ντούρμα-Βαλαή.
• Σπύρου Κωνσταντίνος (Γκέτσκας) Ιδιοκτησία Παρασκευής Σπύρου-θάνου.
• Σπύρου Σπύρος (Γκέτσκας) Ιδιοκτησία Βασίλη Σπύρου.
• Γιαλός Παναγιώτης (Γκελέκας). Ιδιοκτησία α/φών Κατσανά.
• Παλαιολόγος Κωνσταντίνος (Κατός). Ιδιοκτησία Γεωργίου Σπύρου του Δημητρίου, ο οποίος σήμερα εκεί λειτουργεί ταβέρνα.
• Παλαιολόγος Ιωάννης (Γιατράκος). Ιδιοκτησία Γεωργίας Παλαιολόγου. Σήμερα στο χώρο αυτό λειτουργεί καφετέρια.
• Σίδερης Αθανάσιος. Ιδιοκτησία Κατερίνας Κατσανά (στην πλατεία).
• Παλαιολόγος Σπύρος (Χορμόβας). Σήμερα ιδιοκτησία Γεωργίου Ντούρμα. Λειτουργεί και σήμερα σαν καφενείο από την Βάσω Ντουμάνη.
Τα επαγγέλματα που αναφέρουμε είναι αυτά που μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε και που λειτούργησαν στην Άνω Στενή πριν από τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, δηλαδή μέχρι το 1940-41.
Μερικά απ΄ αυτά συνέχισαν τη λειτουργία τους και για κάποια χρόνια μετά.
Μπακάλικα
Μπακάλικα διατηρούσαν οι:
• Βασιλείου Σπύρος (Μομότας), εκεί που σήμερα είναι ιδιοκτησία Ασημένιας Παπαγεωργίου.
• Θωμάς Ιωάννης, που είχε παντρευτεί την Μαρία Παλαιολόγου (Κούμπω) της οποίας ήταν το κτίριο στο οποίο άνοιξε το μαγαζί ο Θωμάς, ο οποίος ήταν σύζυγος της και ήταν εκεί σώγαμπρος. Σήμερα ιδιοκτησία του Ηλία και Ιωάννας Μεργού (Στην πλατεία).
• Λέων Ιωάννης (Καλιάφας). Ιδιοκτησία Μπεληγιάννη Νικολάου (Κάκης) (εγγονός).
• Μαστρογιάννης Γεώργιος (Φούτρας). Ιδιοκτησία Μαστρογιάννη Αναστασίου (γιος).
Καφενεία
• Βασιλείου Νικόλαος (Κατσαρός). Κοντά στην εκκλησία. Ιδιοκτησία Βασιλείου Νικολάου (εγγονός).
• Ντούρμας Αριστείδης (Αριστδάνας). Ιδιοκτησία Μαρίας Ντούρμα-Βαλαή.
• Σπύρου Κωνσταντίνος (Γκέτσκας) Ιδιοκτησία Παρασκευής Σπύρου-θάνου.
• Σπύρου Σπύρος (Γκέτσκας) Ιδιοκτησία Βασίλη Σπύρου.
• Γιαλός Παναγιώτης (Γκελέκας). Ιδιοκτησία α/φών Κατσανά.
• Παλαιολόγος Κωνσταντίνος (Κατός). Ιδιοκτησία Γεωργίου Σπύρου του Δημητρίου, ο οποίος σήμερα εκεί λειτουργεί ταβέρνα.
• Παλαιολόγος Ιωάννης (Γιατράκος). Ιδιοκτησία Γεωργίας Παλαιολόγου. Σήμερα στο χώρο αυτό λειτουργεί καφετέρια.
• Σίδερης Αθανάσιος. Ιδιοκτησία Κατερίνας Κατσανά (στην πλατεία).
• Παλαιολόγος Σπύρος (Χορμόβας). Σήμερα ιδιοκτησία Γεωργίου Ντούρμα. Λειτουργεί και σήμερα σαν καφενείο από την Βάσω Ντουμάνη.
Κυριακή 3 Ιουλίου 2011
Επαγγέλματα και επιχειρήσεις που λειτούργησαν στην Κάτω Στενή, προπολεμικά
Του Γιάννη Γιαννούκου
Ο Καλαμάρας Δημήτριος, διατηρούσε μπακάλικο και καφενείο, ενώ στο ίδιο μέρος είχε παράλληλα και ραφτάδικο (έραβε πατατούκες, πανωβράκια και άλλα ρούχα της εποχής).
Την ίδια δουλειά συνέχισε και ο γιος του Χαράλαμπος. Ο Χαράλαμπος επίσης, ασκούσε και το επάγγελμα του πεταλωτή.
Στο ίδιο μέρος μέχρι πριν λίγο καιρό λειτουργούσε καφενείο, ιδιοκτησίας του εγγονού του Δημητρίου Καλαμαρά.
Ράφτης (φραγκοράφτης) ήταν και ο Ντούρμας Νικόλαος του Αναστασίου, στο κτίριο που σήμερα είναι ιδιοκτησία Παύλου Γιαλού.
Σ.Ε. Φραγκοράφτες αποκαλούσαν αυτούς που έραβαν κοστούμια, παντελόνια κ.λ.π.. Όχι δηλαδή πατατούκες, πανωβράκια κ.α.. Η ονομασία προήλθε, γιατί αυτά τα ρούχα τα φορούσαν οι ευρωπαίοι (Φράγκοι).
Η Αθηνά Κοντούλα διατηρούσε καφενείο και στον ίδιο χώρο, ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Γιαμάς, είχε τσαγκαράδικο. Σήμερα είναι ιδιοκτησία Παναγιώτας Γιαμά-Βλάχου.
Ο Καλαμάρας Δημήτριος, διατηρούσε μπακάλικο και καφενείο, ενώ στο ίδιο μέρος είχε παράλληλα και ραφτάδικο (έραβε πατατούκες, πανωβράκια και άλλα ρούχα της εποχής).
Την ίδια δουλειά συνέχισε και ο γιος του Χαράλαμπος. Ο Χαράλαμπος επίσης, ασκούσε και το επάγγελμα του πεταλωτή.
Στο ίδιο μέρος μέχρι πριν λίγο καιρό λειτουργούσε καφενείο, ιδιοκτησίας του εγγονού του Δημητρίου Καλαμαρά.
Ράφτης (φραγκοράφτης) ήταν και ο Ντούρμας Νικόλαος του Αναστασίου, στο κτίριο που σήμερα είναι ιδιοκτησία Παύλου Γιαλού.
Σ.Ε. Φραγκοράφτες αποκαλούσαν αυτούς που έραβαν κοστούμια, παντελόνια κ.λ.π.. Όχι δηλαδή πατατούκες, πανωβράκια κ.α.. Η ονομασία προήλθε, γιατί αυτά τα ρούχα τα φορούσαν οι ευρωπαίοι (Φράγκοι).
Η Αθηνά Κοντούλα διατηρούσε καφενείο και στον ίδιο χώρο, ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Γιαμάς, είχε τσαγκαράδικο. Σήμερα είναι ιδιοκτησία Παναγιώτας Γιαμά-Βλάχου.
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011
«Έφυγε από κοντά μας ο Δημήτριος Παλαιολόγος
Ο Δημήτριος Παλαιολόγος Απεβίωσε στις 12-6-2011 και η κηδεία του τελέστηκε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο νέο κοιμητήριο Χαλκίδας στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου, παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων
Ήταν 66 χρονών και ήταν συνταξιούχος Δικαστικός Επιμελητής.
Ήταν γιος του Νικολάου Παλαιολόγου και της Ευαγγελίας. Παπαναστασίου.
Καταγόταν από τη Στενή Ευβοίας και διέμενε στη Χαλκίδα, στην περιοχή Ξηρόβρυση.
Ήταν παντρεμένος με τη Ζωή Κοντογιάννη και είχε δύο παιδιά. Το Νικόλαο που είναι Αστυνομικός και είναι παντρεμένος με την Φανή –Ιωάννα Βέττα και τον Αλέξανδρο που υπηρετεί τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις.
Τα τελευταία 6 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά πρόβλημα υγείας. αφού είχε προσβληθεί από εγκεφαλίτιδα, μια σπάνια και χρόνια λοίμωξη των κυττάρων του εγκεφάλου
Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά του ήταν στο πλευρό του.
Ευχαριστήριο
Η σύζυγος και τα παιδιά του Δημητρίου Παλαιολόγου ευχαριστούν όλους τους συγγενείς και φίλους που παραβρέθηκαν στην νεκρώσιμη τελετή και μοιράστηκαν τον πόνο και τη θλίψη για το χαμό του συζύγου και πατέρα, προσφέροντάς τους συμπαράσταση και στήριξη στις δύσκολες αυτές στιγμές»
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)
-
Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος Από: imchalkidos@yahoo.gr Προς: Ι. Μητρόπολις Χαλκίδος μ. Χαλκί...
-
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΕΝΗΣ Νο 3 Σιδερίτης Άς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Όταν αναφερόμαστε στη Δίρφη δεν εν...