ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ


http://politeiaevripou.blogspot.com/

Αντί προεκλογικής συγκέντρωσης της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Φραντζής απευθύνει χαιρετισμό


Δελτίο Τύπου

Έγινε το Σάββατο το βράδυ η κεντρική εκδήλωση της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ σε ένα κατάμεστο από κόσμο κέντρο, όπου συναντήθηκαν οι φίλοι και οι υποψήφιοι της, όχι μόνο για να συζητήσουν τα κρίσιμα θέματα των τελευταίων ημερών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, αλλά και για να πιούνε ένα ποτήρι κρασί και να χορέψουν.

Την εκδήλωση άνοιξε η υποψήφια δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας, Μαίρη Χουλιέρη, η οποία καλωσορίζοντας τους φίλους της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ είπε ότι συναντηθήκαμε απόψε στην αίθουσα αυτή, γιατί θέλουμε ως κίνηση πολιτών να δώσουμε ένα διαφορετικό μήνυμα προς την κοινωνία από τους κομματικούς συνδυασμούς. Αποφύγαμε τις προεκλογικές συγκεντρώσεις γιατί εμείς θέλουμε να συζητήσουμε με τους πολίτες, να ακούσουμε τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους. Εμείς θέλουμε τους πολίτες πρωταγωνιστές και συμμέτοχους και όχι θεατές και απλούς χειροκροτητές.

Στην συνέχεια χαιρέτισε την εκδήλωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Φραντζής, ο οποίος τόνισε :

Κατανοώντας την ευθύνη που ανέλαβα, όταν η συνέλευση των πολιτών της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ μέσα από άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες με εξέλεξε να εκπροσωπήσω την κίνησή μας από την θέση του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων, είμαι συγκινημένος από την συμμετοχή όλων σας σε όλες τις προσπάθειες που κάναμε μέχρι τώρα, ετοιμάζοντας τον συνδυασμό μας και ιδιαίτερα σήμερα με την μεγάλη παρουσία σας στην εκδήλωσή μας δίνετε ένα μήνυμα. Ότι κάναμε καλά που συγκροτήσαμε αυτή την κίνηση πολιτών, κόντρα στους καιρούς, κόντρα σε διάφορους κομματικούς μηχανισμούς που ενοχλήθηκαν από την παρουσία μας, κόντρα σε διάφορα μικρά και μεγάλα συμφέροντα που δεν θέλουν με τίποτα την παρουσία μας στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι όπως ήμασταν παρόντες το προηγούμενο διάστημα ως ενεργοί πολίτες για την διεκδίκηση λύσεων στα διάφορα προβλήματα της περιοχής μας, έτσι θα συνεχίσουμε και αύριο να είμαστε. Παρόντες στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στις πόλεις που ζούμε και εργαζόμαστε. Είμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Σ’αυτές τις λίγες μέρες είμαστε όλοι χρήσιμοι. Ο καθένας μας με τις δυνάμεις που έχει, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Χρειάζεται να εντείνουμε τις προσπάθειές μας να επικοινωνήσουμε το μήνυμά μας στους πολίτες. Είμαστε αποκλεισμένοι από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, αλλά εμείς θα επιμείνουμε να μιλήσουμε και να συζητήσουμε με όσους περισσότερους πολίτες μπορούμε. Να κάνουμε τον αποκλεισμό μας από την ενημέρωση μπούμερανγκ στους συνδυασμούς που διαθέτουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την διαφήμισή τους και για τα οποία όμως πρέπει να πουν προς την κοινωνία που τα βρήκαν και να δημοσιοποιήσουν όλα τα έξοδα τους όπως θα κάνει άμεσα η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ.

Τελειώνοντας ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους φίλους και φίλες της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ για την συνεισφορά τους και συμμετοχή τους στην προσπάθεια της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ, παροτρύνοντας τους να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια επικοινωνώντας προς τους πολίτες ότι υπάρχει εναλλακτική λύση όχι μόνο απέναντι στους άλλους κομματικούς συνδυασμούς, αλλά και απέναντι στην αποχή και στο άκυρο και αυτή είναι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ

Χαλκίδα 30-10-2010
Κίνηση Πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ

ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ 2018