ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

ΟΙ BLOGER ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ

Επειδή γράψε γραψε οχτώ μήνες στο "messapia-news" και κάνοντας συνεχώς ρεπορτάζ και συναναστρεφόμενος "άρρωστους" με την πολιτική συμπολίτες μου κόλλησα το "μικρόβιο" και την "αρρώστια" και γω, πήρα την απόφαση να πολιτευθώ στο συνδυασμό του Καλαβρή. Θα είμαι υποψήφιος στο Τ.Σ. Ψαχνών, γιατί πιστεύω ότι μπορώ και γω να βάλλω ένα "λιθαράκι" να πάμε μπροστά σ' αυτόν τον τόπο. Καλές ιδέες έχω, καλές προτάσεις έχω, τουλάχιστον έτσι μου λένε όλοι, έχω δει και πολλά στραβά από τη θέση μου στο "messapia- news" και καλό παιδί είμαι γιατί έτσι μου λέει η μάνα μου. Ο Καλαβρής είναι αξιόλογος, μορφωμένος πολύ και πετυχημένος, πρώην αντινομάρχης είναι γνωρίζει τα προβλήματα και θα είναι χρήσιμος δήμαρχος για τον τόπο γιαυτό του είπα και γω το ναι. Το πρόβλημα ήταν αυτός ο "λύκος" ο Ρουσόδημος που μόνο για το "messapia-news" νοιάζεται και πως θα το μεγαλώσει κι άλλο (325.000 επισκέψεις έφτασε και ακόμη γκρινιάζει!) που όταν του το είπα παραλίγο να με πετάξει απ' το μπαλκόνι του γραφείου του! "Ή παπάς παπάς, ή ζευγάς ζευγάς" μου είπε και έτσι όπως φωνάζει όταν τα "παίρνει" κόντεψε να μου σπάσει τα τύμπανα από τ' αυτιά μου! Έτσι και επειδή όπως έχει πει όποιος πολιτεύται δεν χωράει στο "messapia-news" αποφάσισα να τα μαζέψω και να φύγω αναζητώντας νέες, πολιτικές αυτή τη φορά, περιπέτειες.

Ευχαριστώ τον Γιάννη που μου έδωσε την ευκαιρία να προσφέρω ότι μπορούσα δημοσιογραφικά μέσα απ' την εφημερίδα του τόπου μου. Ευχαριστώ και όλους εσάς που στηρίζατε τα όσα παρουσίαζα. Εις το επανειδήν λοιπόν, γιατί αν δεν εκλεγώ του το 'πα του "λύκου" ότι θα ξαναχτυπήσω την πόρτα του "messapia-news" , αν εκλεγώ όμως θα με πάει από πίσω για συνέντευξη!!

Και μη ξεχνάτε στις εκλογές σταυρό στον Πρατζίκο στο τοπικό των Ψαχνών.Και για να σοβαρευτούμε, σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη στήριξή σας.


Από: messapia-news

γιώργο καλή επιτυχία, η πόρτα μας πάντα ανοιχτή, ηθελές τα και παθές τα!messapia-newsΤΟ STENI BLOG εύχεται στον Γιώργο καλή επιτυχία
.

ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ 2018