ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ 7

steniotis

Τον Ιανουάριο του 2007 είχαν γίνει κάποιες τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων Χαλκίδας-Στενής με αποτέλεσμα κάποιες αλλαγές στην ώρα αναχώρησης-άφιξης και τη διακοπή συγκεκριμένων δρομολογίων το Σάββατο και την Κυριακή!


Από χτες, Δευτέρα, είχαμε και την διακοπή του δρομολογίου των 7 μμ(από Χαλκίδα), το βραδινό δρομολόγιο δηλαδή που εξυπηρετούσε αρκετό κόσμο,όπως εργάτες χωρίς δικό τους μεταφορικό μέσο που εξυπηρετούνταν αρκετά χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τους μαθητές οι οποίοι τέλειωναν εκείνες τις ώρες από τα φροντιστήρια και χωρίς καμιά εναλλακτική λύση-πρόταση βρίσκονται στο δρόμο αναγκάζοντας τις οικογένειες τους σε επιπλέoν έξοδα.


Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση των ΚΤΕΛ που μετά από τουλάχιστον 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας με μια απόφαση καταργούν αυτό το πολυχρηστικό δρομολόγιο.

Για την ιστορία να πούμε ότι πριν από τη μεταπολίτευση το δρομολόγιο ερχόταν το βράδυ στις 8μ.μ. έκανε διανυκτέρευση και εκτελούσε και το πρωινό δρομολόγιο στις 7π.μ.
 

Την Τρίτη 11 του μηνός συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συ νεδρίαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου του ∆ήμου ∆ιρφύων – Μεσσαπίων, που θα...