ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Σχετικά με τα Γυμνάσια Στενής και Μακρυκάπας.


Σε ιστολόγια της περιοχής διαβάσαμε ότι ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων δήλωσε ότι πιθανόν τα Γυμνάσια Στενής και Μακρυκάπας δεν θα κλείσουν.
Σας παραθέτουμε απόσπασμα από την ανάρτηση των ιστολογίων
«Όσον αφορά τα Γυμνάσια ο Δήμαρχος κος Μπουροδήμος στη χθεσινή ανοιχτή συνεδρίαση ανέφερε ότι δεν θα κλείσουν μάλλον τα Γυμνάσια Στενής και Μακρυκάπας, τουλάχιστον απ' όσα του ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας κα Χριστοφιλοπούλου.»

Η αλήθεια είναι πως πράγματι πιθανόν να μην κλείσουν τα Γυμνάσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρε πίσω την απόφαση το Υπουργείο, αλλά απλά πρόκειται περί αναβολής εφαρμογής του νόμου για ένα χρόνο, όπως έγραψαν τα Διρφυακά Νέα στο φύλλο 164 (Μάιος 2011). Δηλαδή τρεις μήνες νωρίτερα.
Παραθέτουμε το απόσπασμα από το άρθρο.
«Τελικά με νεότερη απόφαση του Υπουργείου, το Γυμνάσιο Μακρυκάπας θα πάει στα Ψαχνά και το Γυμνάσιο Στενής στους Καθενούς. Όμως οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται σε επίπεδο επαφών με πολιτικά πρόσωπα και υπηρεσιακούς παράγοντες, έχοντας πάρει μέχρι τώρα πενιχρές υποσχέσεις από την Υφυπουργό κ Χριστοφιλοπούλου περί αναβολής για ένα χρόνο των συγκεκριμένων συγχωνεύσεων»Την Τρίτη 11 του μηνός συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συ νεδρίαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου του ∆ήμου ∆ιρφύων – Μεσσαπίων, που θα...