...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΡΦΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ... ΓIATI ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.... ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΙΚΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ….ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ…ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ,ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΖΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ….ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ….ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΡΦΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…..ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ…ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ,ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ,ΤΑ ΜΠΑΖΑ…..ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΕΡΟ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΜΑ...…Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ….ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ…..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒH ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΑΤΟΜΑ…. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ....Οι ΑΠΕ καταστρέφουν το περιβάλλον στο όνομα της προστασίας του…….. Ακριβαίνουν το ρεύμα……. Δεσμεύουν δημόσια γη υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων…. Δεσμεύουν τους υδάτινους πόρους και τον εθνικό πλούτο…. Οι μόνες θέσεις εργασίας που προσφέρουν είναι στις χώρες παραγωγής…. Δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν με αυτάρκεια ηλεκτρικό ρεύμα άρα σε καμία μείωση ρύπων δεν συμβάλλουν ……. Η επιβάρυνση είναι μόνιμη και κρατάει αιώνες…… Έχουν μικρή διάρκεια παραγωγής…… Όπου μπαίνουν οι ανεμογεννήτριες έχουμε 50% μείωση του τουρισμού….. Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΠΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ…..ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ…Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ…. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ…..ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ…......................ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,OI ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΛΟΥΝ.Ο ΝΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΤΕΡΥΓΙΟ fibreglass ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ.....Ποτέ και πουθενά τα αιολικά πάρκα δεν μείωσαν ουσιαστικά την χρήση λιγνίτη και δεν αντικατέστησαν συμβατικές μονάδες παραγωγής ενέργειας.......

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΔΙΡΦΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ


ΔΕΛΤΙΟ                    

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                           ΔΙΡΦΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ


Καθώς η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται από μία πρωτοφανή υγειονομική και οικονομική κρίση, η Εταιρεία «ΔΙΡΦΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ» στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, θεσπίζει μία σειρά βραβείων-χορηγιών προς τις νέες και τους νέους που διακρίνονται στις σπουδές τους.

Τα βραβεία απονέμονται σε μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι ορμώμενοι από την Εύβοια και ειδικά από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και τα σχολεία που αναφέρονται παρακάτω, διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, ή εισάγονται σε συγκεκριμένα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Θα έχουν  τη μορφή οικονομικής και υλικής ενίσχυσης, η απονομή τους θα γίνεται σε ετήσια βάση  τον μήνα Οκτώβριο.

Η επιβράβευση της μείζονος προσπάθειας την οποία καταβάλλουν οι μαθητές και οι φοιτητές που καταφέρνουν να αριστεύσουν, αποτελεί υποχρέωση όλων μας.

Ως ελάχιστη συνεισφορά της Εταιρείας στο μεγάλο κοινό όραμα για καλύτερη Παιδεία στην πατρίδα μας, θεσμοθετούμε ως Εταιρεία αλλά και ως άνθρωποι, τα βραβεία που ακολουθούν και ευχόμαστε Καλή Πρόοδο σε όλα τα παιδιά της περιοχής μας.


1.      ΧΟΡΗΓΙΑ σε αποφοίτους Γυμνασίου  ΣΤΕΝΗΣ κατοίκους Τ.Κ. Στενής Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, βάσει βαθμολογίας απολυτηρίου Γ’ Τάξεως Γυμνασίου:
·         1ος  ένα προσωπικό υπολογιστή.
·         2ος  ένα προσωπικό υπολογιστή .
·         3ος  ένα προσωπικό υπολογιστή .


2.      ΧΟΡΗΓΙΑ σε αποφοίτους Λυκείου Νέας Αρτάκης, Χαλκίδος  και Ψαχνώνκατοίκους Τ.Κ. Στενής, Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, και  ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ, βάσει βαθμολογίας εισαγωγής :
·         1Ος Χορηγία εφάπαξ 700  ευρώ,
·         2ος Χορηγία εφάπαξ 500  ευρώ
·         3ος Χορηγία εφάπαξ 300  ευρώ.

3.      ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΕΜΠ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ», στους εισαχθέντες σε οποιαδήποτε  σχολή του  Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, κατοίκους Τ.Κ Στενής, Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων
Συνολικού Ύψους: 2.000  ευρώ.
Το συγκεκριμένο βραβείο θεσπίζεται στη μνήμη του αειμνήστου Αθανασίου Β. Βασιλείου, Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ 1942, πρώτου ιστορικά εκ Στενής ορμώμενου Πολιτικού Μηχανικού

4.      ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ, σε κάτοικο, Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, υφιστάμενο εν ενεργεία φοιτητή  ή φοιτήτρια , οι   οποίοι αριστεύουν στην σχολή τους

·         Ύψος χορηγίας: 2.000  ευρώ.

Το συγκεκριμένο βραβείο αφορά  ένα, εν ενεργεία φοιτητή η φοιτήτρια ΑΕΙ  ή Μεταπτυχιακού τμήματος  αυτού,  οποίος-α, με την έως τώρα ακαδημαϊκή του παρουσία δικαιολογεί την παραλαβή αυτού.
Η επιλογή του-της  «Αρίστου»  θα αποφασισθεί από τους κάτωθι, ( αξιολογώντας τα δεδομένα των υποψηφίων)  οι οποίοι μας τιμούν με την αρωγή τους σε αυτήν την προσπάθεια.
Βασιλείου Αθανάσιος  Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας
Λεοντάρης Γεώργιος , Πολιτικός Μηχανικός
Μαυρικάκη Μαρία, Οικονομολόγος –Συγγραφέας
Σαλής Ιωάννης , Οικονομολόγος
Σπύρου Γεώργιος , Δικηγόρος –Επιχειρηματίας

                                                                    Στενή Ευβοίας, 27/4/2020
           
                                         ΔΙΡΦΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ
                                                           Βασίλειος Αθ. Βασιλείου
Email :info@dirfis.gr
Τηλ.2221055033